Tuesday, February 8, 2011

Makan Malam PAS Kawasan Rembau (kutipan dana pilihanraya)


  Setiap perjuangan memerlukan belanja yang besar,sama ada dari segi masa,tenaga dan wang ringgit..maka pada kali ini..saya mahu mengajak para sahabat sekalian,menginfakkan sebahagian dari wang anda untuk meneruskan perjuangan yang suci ini..

  Kini dah tiba masa untuk kita mengotakan apa yang kita selalu cakap...kadang2 ada yang nyyanyi macam wali band..."aku sayang Allah,aku rindu Allah..aku cinta Allah...Kini...Saya yakin tuan2, puan2 sekalian.. mahu mengotakan apa yang anda selalu cakap...mudah2an Allah terima amalan kita,,

  Maka saya dengan lafaz....

Bismillahirrahmanirrahim..para dermawan sekalian,..dapatkan segera kupon ini...semoga Allah merahmati para dermawan sekalian..Jazakallah khairal jaza..

Sebarang pertanyaan, hubungi emel : jaibokam@yahoo.com atau tel : 017-4680125

Jika tuan/puan nak beli melalui bank in pun blh,bank in kat,

Nama akaun : PAS Kawasan Rembau
Bank : Bank Islam (Cawangan Seremban)
No akaun : 05-012-01-007334-7


Lepas tu scan slip dan emel ke, ( jaibokam@yahoo.com ) beserta nama dan no telefon.Kemudian,tunjuk slip masa hari majlis tu, ambil tiket kat pintu masuk majlis tu nanti..tolong hebahkan pada sahabat2 yang lain.

Monday, February 7, 2011

tukar tiub yang power

 Ni la hishamudin rais yang punya power....lagi gempak dia ni ....hahahaha......bangga...bangganya...ni la baru anak negeri sembilan....Tabik la bang..klik ni haa..... lawak jenaka ,.hahahahaha...dan ni untuk anak muda berani dan gagah sahaja

Sunday, February 6, 2011

penulis karismatik

   Saya telah membaca tulisan-tulisan beliau,dan apa yang saya dapati,beliau ada sesuatu yang agak unik berbanding lain2 penulis.Kak Cik nama pena mayanya.Beliau ini pada pandangan saya mempunyai sensitiviti yang agak tinggi.Sebagai contoh,kegigihannya memaparkan pandangan2 yang dwimaklumat.
   Saya tidaklah mahu memuji beliau  secara berlebihan.Tetapi saya mencadangkan anda,sahabat2ku membaca artikel2 dan post2 beliau.Dibawah ini saya link kan contoh post beliau yang saya suka baca


http://keluargakusayang.blogspot.com/2010/02/komen-habiburrahman-el-shirazy-tentang.html